ΝIKH ψυχολογίας επί της Ολύμπιας στο γυναικείο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ

Ως νίκη ψυχολογίας χαρακτηρίζεται η επικράτηση των γυναικών της Νίκης επί της Ολυμπιάδας Λάρισας σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. Αναλυτικά:

«Νίκη ψυχολογίας για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», που επικράτησε με το επιβλητικό 72-34 της Ολυμπιάδας Λάρισας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ Γυναικών.

Οι παίκτριες του Νίκου Γαλανάκη δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα κι από την αρχή του αγώνα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν και δύο κορίτσια-νεάνιδες της Νίκης Βόλου, η Ζωή Κωνσταντούλα και η Αΐντα Αλιμέμα, ενώ και η αντίπαλη ομάδα είχε στη σύνθεσή της παίκτριες από τα τμήματα Νεανίδων-Κορασίδων.

Δεκάλεπτα: 16 7, 34-17, 61-24, 72-34

Νίκη Βόλου (Γαλανάκης): Σαρακατσάνη, Κωστούλα 16, Παρασχάκη 9 (1), Αγαγιώτου 9 (3), Αλιμέμα, Πασχαλίδη 4, Κόπανου 11, Παπαγακή 8, Κατσιοπούλου 4, Τότση 2, Κωνσταντούλα 1, Στρίγκου 2.

Ολυμπιάδα (Νταουντάκη): Χατζημπύρου 11, Κακάτσιου 7 (1), Παναγιώτου , Μιχαλοπούλου, Κουτσούμπα 5 (1), Βαμβακίδου 3 (1), Μπούσκου 2, Πιτσαρή, Νταουντάκη, Μάνθου 3, Τόλια 3 (1)»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.