Νίκη για την Ανόρθωση στην πρεμιέρα του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η Ανόρθωση, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 επί της ΑΕ Διμηνίου με σκορ 71-53.

Η ΑΕΒΔ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο 3’ με 2-8 ενώ στα υπόλοιπα επτά λεπτά, με επί μέρους σκορ 14-5, η Ανόρθωση έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 16-12. Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ και στο 28’ το σκορ ήταν 33-27, όμως με ένα μικρό σερί 6-0 των παικτών της ΑΕΒΔ, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (33-33).

Στην τρίτη περίοδο με δυο τρίποντα των Μπόγδανου και Καραγεώργου και ένα γκολ-φάουλ του Ντίκα, η Ανόρθωση προηγήθηκε γρήγορα με 42-33. Οι παίκτες του Άγη Τζούμα δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο 26’ σε 44-41, με καλάθι στην εκπνοή της επίθεσης με μακρινό τρίποντο του Βλάχου, όμως αυτό δεν αρκούσες καθώς η Ανόρθωση βρήκε πάλι επιθετικές λύσεις, με το 3ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 55-44.

Στην τελευταία περίοδο ο προπονητής της Ανόρθωσης Μιχάλης Καπουρνιώτης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή, με τους Καραγεώργο Κοντάκη και Μπόγδανο να μένουν στον πάγκο και το επιμέρους σκορ να είναι 16-9, το οποίο διαμορφώθηκε με εντυπωσιακό καλάθι του νεαρού Αβέλα.

Ανόρθωση Βόλου (Καπουρνιώτης): Καραγεώργος 9 (1), Ακριβόπουλος 2, Παπαιωάννου, Κοντάκης 6, Ντίκας 17 (1), Μπόγδανος 25 (1), Γαλανάκης, Καραθανάσης 5, Κοντογιάννης 5 (1), Αβέλας 2.

ΑΕΒ Διμηνίου (Τζούμας.): Πάντος 3, Νικολής Χ. 6, Κουτσομπόρης, Ντελής, Ιωαννίδης 7, Πυτόκας, Δραγατζίκης 8, Νικολής Γ. 2, Χαρχαρής 12, Βλάχος 9 (3), Ζούρης 1, Καλιτζαίος 5 (1).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.