Νίκη για το μπάσκετ του Γ.Σ.Α., 70-59 τον Γ.Σ. Σοφάδων (φωτορεπορτάζ)

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε το σύνολο του Παναγιώτη Νάνη, στο πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Γ.Σ. Σοφάδων, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο στο πρώτο ημίχρονο, με την επανάληψη να έχει πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους. Παπούλιας και Πολίτης ήταν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση, με τους «κυανόλευκους» να παίζουν δυνατά στην άμυνα και τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι στα τρίποντα, με τους Δαουλάρη και Ζωιτσάκη Τρύφωνα να τους κρατάνε κοντά στο σκορ, κυρίως μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου. Στο σημείο εκείνο η άμυνα έσφιξε ακόμα περισσότερο, οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, κυρίως με τον Θοδωρή Μαμούρα και με τον Πολίτη σε αυτό το σημείο να πετυχαίνει μερικά κρίσιμα καλάθια.
Η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε στα τέλη της τέταρτης περιόδου με τον Πολίτη να ευστοχεί σε τρίποντο και να κάνει το 66-53, με τους γηπεδούχους να μη χάνουν ποτέ το προβάδισμα.
Ο Παναγιώτης Νάνης μετά τη λήξη του αγώνα σημείωσε, σε δηλώσεις που έκανε: «Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια έδωσαν δυναμικό παρών και μας βοήθησε. Είχαμε άγχος η αλήθεια είναι, μιας και ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας, μετά από δύο χρόνια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα έμπειρη με βαριά κορμιά και εμείς αντιτάξαμε ταχύτητα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μας βγουν ορισμένα ελεύθερα σουτ».
Τα δεκάλεπτα: 14-14, 28-25, 46-42, 70-59
Γ.Σ.Α.: Κοντοστάθης 9(1), Μυλωνάς, Μαμούρας Θ. 9(1), Παπούλιας 23(1), Χασιώτης 4, Νάκος, Γώγουλας, Βαλαμούτης 2, Μασούρας, Τσαβές 7, Πολίτης 16(4), Τάσσος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.