Νίκη για τον Μαγνησιακό 1-0 επί του Αστέρα Σταυρού

Για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Με το δεξί ξεκίνησε ο Μαγνησιακός τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, αφού πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, στο «Παντελής Μαγουλάς», και με τη νίκη που είχε πάρει στα χαρτιά απέναντι στην απούσα ΕΠΣ Γρεβενών έφτασε έτσι τους έξι βαθμούς.

Στο παιχνίδι και στο πρώτο μέρος, ο Βλάχος έχασε δύο ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ, με χαρακτηριστικότερη αυτή του 39ου λεπτού, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Τσάμη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Στυλιανός απείλησε για τον Αστέρα Σταυρού, με τον Βρονταρά να του λέει «όχι» στο σουτ που ο παίκτης των φιλοξενούμενων επιχείρησε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος ο Χριστίδης έκανε το σουτ αλλά ο Τσάμης έκανε μία σπουδαία απόκρουση, όπως και στο 54’ στην κεφαλιά του Βλάχου. Ο επιθετικός του Μαγνησιακού όμως στο 70’ με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 80’ ο Βρονταράς έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση μετά το σουτ του Χατζή, ενώ ο Μόσχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 91’. Ο Αστέρας δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το 1-0 υπέρ του Μαγνησιακού έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μαγνησιακός (Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (84’ Τρίμης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (46’ Σιώμος), Βουρδάκης (92’ Ζαρκάδης), Γαλανόπουλος, Ψιάνος, Λάμπος, Χριστίδης (63’ Λούρος), Βλάχος.

Αστέρας Σταυρού (Καραΐσκος): Τσάμης, Κουδουνάς (65’ Λόζος), Στυλιανός, Μόσχος, Ακασού (84’ Ζαχαρής), Λυτάκης, Αυγουστιάνος, Λάππας, Κακκάρας, Νικολόπουλος (78’ Xατζής), Ευαγγελάτος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.