Νίκη για τον Παναιτωλικό, 2-1 τον Ολυμπιακό

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, o Παναιτωλικός νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της και τον Ολυμπιακό (2-1), στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη φάση που δημιούργησε άνοιξε το σκορ. Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί συνδυάστηκαν, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαροκινός με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23’, μετά από φάση διαρκείας. Αρχικά, μετά από γέμισμα του Μεντόσα, η προβολή του Ντουάρτε σταμάτησε στο δοκάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Βέργος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μεντόσα, ο οποίος με συρτό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε τελικά στο 60΄, με ωραίο πλασέ του Καρέλη μετά από κάθετη του Μεντόσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Χουχούμης (88΄Περέιρα), Κορνέλιους, Μάλης, Μπακαδήμας (84΄Λούι), Αντούνες, Μάρτενσον (62΄Μόρσεϊ), Βέργος, Μεντόσα (84΄ Φλόρες), Ντουάρτε, Καρέλης (62΄ Τσιγγάρας).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Κρίστινσον, Μπα (46΄Παπασταθόπουλος), Παπαδόπουλος (77΄ Λοβέρα), Μπαγκαλιάνης, Καρμπόβνικ (62΄Κίτσος), Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά (46΄Λόπες), Βρουσάι, Ελ Αραμπί (46΄Τικίνιο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.