Nίκη για τους Μπακς χωρίς Γ. Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά Μίντλετον και Χόλιντεϊ «καθάρισαν» το ματς στο τέλος για το 133-127.

Μετά από ένα ανταγωνιστικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται διαρκώς κοντά στο σκορ, ο… διόσκουρος του «Greek Freak» βγήκε μπροστά και με ένα μεγάλο τρίποντο έδωσε προβάδισμα “ασφαλείας” στα “ελάφια” για τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Ένα φοβερό κάρφωμα και ένα κλέψιμο στην άμυνα δε, από τον τρίτο του «Big 3» της ομάδας, «σφράγισε» την τρίτη διαδοχική νίκη της.

Ο Μίντλετον τελείωσε το ματς με… αριθμούς Αντετοκούνμπο, αφού είχε 34 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Χόλιντεϊ πρόσθεσε 26 πόντους και ο Ντι Βιντσέντζο 20 πόντους. Για τους Κινγκς, που έπαιξαν επίσης χωρίς τον Φοξ, ο Μπαρνς είχε 29 πόντους και Χαλιμπέρτον 24 πόντους και 12 ασίστ.

Την έκτη σερί νίκη τους πήραν στη Δύση, οι Φοίνιξ Σαςν, καθώς «λύγισαν» τους Ιντιάνα Πέισερς με 113-103, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο 12λεπτο του αγώνα.

Ο Μπρίτζες ήταν πρώτος σκόρερ 23 πόντους, αλλά ο Κρις Πολ με 18 πόντους και 16 ασίστ, ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση, παρά το άστοχο βράδυ του Μπούκερ (11 πόντοι). Ντουάρτε και Στίβενσον είχαν από 17 πόντους για τους ηττημένους.

Τα αποτελέσματα στο NBA:

Μιλγουόκι Μπακς – Σακραμέντο Κινγκς 133-127

Φοίνιξ Σανς – Ιντιάνα Πέισερς 113-103

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 94-87

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.