Νίκη και στο μπάσκετ για τον Ολυμπιακό Βόλου με 84-70 επί της Καρδίτσας

Όσο είχε τον Καλλιάρα άντεχε η Αναγέννηση Καρδίτσας,αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου είχε περισσότερες επιλογές στην επίθεση, ενώ βρήκε και τα σουτ που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη απέναντι στον αντίπαλό του. Το τελικό 84-70 υπέρ των «ερυθρόλευκων» χαρακτηρίζεται δίκαιο, αφού άντεξαν και στην πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες, παίρνοντας πόντους από τον Μπουσκολίτη, ενώ Αργύρης και Καλλιάρας δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Κάπως έτσι κύλισε το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει στη συνέχεια ως επιθετική αιχμή τον Μπόγδανο (ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας), έχοντας όμως απέναντί του και πάλι τον Καλλιάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα σουτ για τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποτέλεσμα να ανοίξει κάπως την ψαλίδα της διαφοράς στο τρίτο δεκάλεπτο, έχοντας πέντε εύστοχα τρίποντα με τον Ίλτσογλου παράλληλα να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες και να του βγαίνουν. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι δραματικά, αφού και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον έλεγχο του αγώνα, με την Αναγέννηση να παίρνει ανάσες στο σκοράρισμα από τους Γεωργαντζά, Δίκαρο και Καλλιάρα, χωρίς να της αρκούν όμως για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 35-31, 64-53, 84-70

Oλυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Μπουσκολίτης Φ., Μπεκρής 11 (1), Μπούρας 4, Ίλτσογλου 19 (3), Καραμήτσος, Μπόγδανος 28 (3), Σπανόπουλος, Μπουσκολίτης Β. 9 (2), Σκαμάγκας 8 (2), Ευτυχίδης, Μούμογλου 5 (1), Χροναίος

Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Μπιρνάρας, Ψυχογυός 2, Πανταζής 3, Γεωργαντζάς 12 (2), Τσέλιος 4(1), Κοβάτσεβ 4, Νότος 3, Ντούρλιας, Αργύρης 7 (1), Αντωνίου 7 (1), Καλλιάρας 23 (1), Δίκαρος 5.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.