Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Παναθηναϊκό

O ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία νίκη (2-1) επί του Παναθηναϊκού με ανατροπή και μετέτρεψε σε… θρίλερ τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στη Λεωφόρο το τριήμερο 2-4 Μαρτίου. Ο Παναθηναϊκός, που έκανε εκτεταμένο ροτέισον μετά την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε στο σκορ με τη… σέντρα του αγώνα αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα, μολονότι δεν έπαιζε στην έδρα του αλλά στο γήπεδο του Αγρινίου, κατόρθωσε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και με σπουδαία ανατροπή μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 κάνοντας βήμα πρόκρισης…

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να σκοράρει μόλις στην πρώτη φάση του παιχνιδιού καθώς μετά από 65” ο Χατζηθεοδωρίδης πάσαρε προς τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστρωσε στον Μακέντα που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε απάντηση στο γκολ του Παναθηναϊκού καθώς στο 21′ με ατομική ενέργεια του Παμλίδη και θαυμάσιο μακρινό σουτ έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 34′ με τον Αϊτόρ και στο 41′ με τον Χατζηγιοβάνη που έπειτα από εκτέλεση φάουλ «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα κυνήγησε το γκολ, κι αφού απείλησε αρχικά με τον Παμλίδη στο 56′, πέτυχε το τέρμα της ανατροπής με κεφαλιά του Κάργα στο 67′ (2-1).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης (76′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Λέο Μπατίστ (82′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (89′ Νάουμετς).

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες (83′ Σπ. Τζαβίδας), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (70′ Αθανασακόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (80′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (70′ Ενγκμπακοτό), Μακέντα (70′ Καρλίτος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.