ΝΙΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο κόντρα στην Πύδνα

Κομβικής σημασίας για τη συνέχεια θεωρούν στη Νίκη το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα. Το σύνθημα που επικρατεί στο κυανόλευκο συγκρότημα είναι “νίκη με οποιονδήποτε τρόπο”, αφού πιστεύουν ότι ένα διπλό θα τους βάλει πολύ δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης και θα τους δώσει μεγάλη ώθηση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η επιθυμία για τρίποντο είναι έκδηλη στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας και θέλουν άπαντες αυτό το ματς όσο τίποτε άλλο, τονίζοντας ότι πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία. Και μόνο ο τρόπος που αντιμετωπίζουν αυτήν την αναμέτρηση στη Νίκη, δείχνει πως πιστεύουν ότι ένα μέρος της επίτευξης των φετινών στόχων περνάει από το Κίτρος.

Κανείς δεν ξεγελιέται από τις ανακατατάξεις στο αντίπαλο στρατόπεδο και γνωρίζουν ότι πρόκειται ένα πονηρό και ίσως ύπουλο ματς, καθώς η Πύδνα μπορεί να εμφανίζεται να βρίσκεται σε αναταραχή με φυγές παικτών και προπονητή, που φαινομενικά ευνοούν τη Νίκη, αλλά ξεκινώντας με ένα υψηλό μπάτζετ και μεγαλεπήβολους στόχους, η ομάδα της Πιερίας, παρά το μέτριο ξεκίνημα, θα προσπαθήσει να μην πετάξει λευκή πετσέτα από τώρα και οι παίκτες της θα αγωνιστούν σαν σε τελικό.

Και μόνο η δήλωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Θανάση Τζήμα ότι τον «πληγωμένο τον φοβάσαι», αλλά και η ανακοίνωση της Τετάρτης, στην οποία παίκτες, προπονητές και διοίκηση έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει το γήπεδο του Κίτρους Πιερίας την Κυριακή, αποδεικνύει ότι ο εφησυχασμός-λόγω της μέτριας πορείας της Πύδνας ως τώρα-είναι άγνωστη λέξη, αντιθέτως υπάρχει εγρήγορση, για να επιτευχθεί ο στόχος.

Για τη Νίκη η μοναδική σίγουρη απουσία είναι γνωστή, αυτή του Μάριου Παπαδόπουλου, που μετά το ματς με τον Αστέρα Πετριτή δε συμμετέχει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας. Θετικό είναι ότι ο Βαλάντης Κόκκας μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε για πρόβλημα στα δόντια και παρά το ότι έχει ράμματα, προπονήθηκε κανονικά. Αυτό δείχνει και τη μεγάλη θέληση του υψηλόσωμου 24χρονου στόπερ να καλύψει το χαμένο έδαφος σε μία χρονιά γι’ αυτόν που λόγω στρατού δεν του έχει πάει μέχρι στιγμής καλά. Σε ό,τι αφορά τον πρώτο σκόρερ της Νίκης Γιάννη Κορέτα (3 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) είναι αμφίβολος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.