Νίκη-παραμονής θέλει η Δήμητρα υποδεχόμενη τον Π.Ο. Φήκης

Δ. Στεφανής: Για εμάς είναι τελικός

Έναν ακόμα τελικό καλείται να κερδίσει η Δήμητρα την ερχόμενη Κυριακή, όπου υποδέχεται τον Π.Ο. Φήκης στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, στις 15:00. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα να επικρατήσουν εκτός έδρας του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με γκολ του Καμπέρη και στις τάξεις των «πράσινων» επικρατεί αισιοδοξία για νίκη και κόντρα στη Φήκη. Μάλιστα, η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη σημασία, διότι έγινε χωρίς δύο παίκτες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας τους, τους Πέτρο Θωμαΐδη και Έρβιν Πεπκολάι, οι οποίοι για το επερχόμενο ματς υπολογίζονται κανονικά. Ο Στέλιος Αρσένος «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση, μιας και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Δ. Στεφανής: «Το παιχνίδι με τη Φήκη είναι τελικός»
Δηλώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι έκανε στο  magnesiasports ο αρχηγός της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Δημήτρης Στεφανής, ο οποίος αναλυτικά τόνισε τα εξής: «Είχαμε πει από το παιχνίδι με την Αταλάντη ότι θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με έξι νίκες στα έξι παιχνίδια που απέμειναν τότε. Έχουμε κάνει ήδη τις τρεις νίκες και συνεχίζουμε. Θέλουμε να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα με την παραμονή και για το λόγο αυτό το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Φήκη στην έδρα μας είναι πάρα πολύ σημαντικό, ούτως ώστε να μην πάει χαμένο το μεγάλο διπλό της περασμένης Κυριακής στην Κατερίνη. Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι τελικός. Να τελειώσουμε με την υπόθεση της παραμονής μας και μετά να κοιτάξουμε ένα όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, στα εναπομείναντα παιχνίδια (σ.σ. με τον Π.Ο. Ελασσόνας εκτός έδρας και τον Θησέα εντός την τελευταία αγωνιστική).

Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Ο Αθανάσιος Μπούτσικος από την Μακεδονία είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Δήμητρας με τον Π.Ο. Φήκης, με βοηθούς –από τον ίδιο Σύνδεσμο- τους Νικόλαο Νικολή και Μάρκο Λαζαρίδη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσακνάκης από την Λάρισα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.