Νίκη-πρόκριση για τη Μικτή Κ15, 1-0 τη Βοιωτία!

Για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων

Μπορεί να αναγκάστηκε να αγωνιστεί στη Λαμία ως γηπεδούχος, αλλά η Μικτή Κ15 της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν επηρεάστηκε και βρήκε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα να σημειώσει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Βοιτωτίας, με το τελικό 1-0 να της δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων!

Στην τελευταία φάση κυριολεκτικά του εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική, και ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στα δύο σύνολα θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα, ο Μπέκος ήταν αυτός που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας! Σχεδόν αμέσως ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη του 80λεπτου (οι αγώνες για τις Κ15 διεξάγονται σε δύο 40λεπτα) και οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς. Έτσι σε σύνολο έξι αγώνων έφτασαν τους 12 βαθμούς με τέσσερις νίκες και δύο ήττες και κοιτούν τη συνέχεια, έχοντας ρεπό την έβδομη και τελευταία αγωνιστικής της παρούσας φάσης.

Για την Κ15 ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Κόκκορης, Παναγούλας, Κρομμύδας (Ι), Μπέκος, Τσιάρας, Παπαστεργίου, Τσιάτσιος, Ζαχαριουδάκης, Γκαραβέλας, Καραγεώργος, και Κρομμύδας (ΙΙ) ενώ ως αλλαγές πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Θωμαΐδης, Κοκώνης, Πλιακοστάθης, Παππάς και Τουλγαρίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.