Νίκη του Ολυμπιακού Β. με 0-3 σετ επί του Ελευθεριακού

Στη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου με 0-3 σετ επί του Ελευθεριακού στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας, καθώς αποδίδοντας ποιοτικό βόλεϊ, επικράτησε εκτός έδρας και επί του αξιόμαχου Α.Σ. Ελευθεριακού με 3-0 σετ.

Οι ερυθρόλευκες αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος, συγκέντρωση και ομαδικότητα και έτσι έφθασαν σε μια σπουδαία νίκη που τους χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διάθεση για τη συνέχεια.

Πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που άφησε πολύ ικανοποιημένους τόσο τους προπονητές των δύο ομάδων, όσο και τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν

Η σύνθεση των νικητών (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Κύρκου Σοφία, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καζοπίδου Βασιλική, Στούκα Ελένη, Γκισγκίνη Ειρήνη, Στεργιοπούλου Ελίνα, Γκόντα Έφη, Μαργαρίτη Φένια, Κούση Νίκη, Πέτρου Δήμητρα, Καουνά Βαρβάρα,   Βλαχούτσου Νάντια, Μιχαηλίδου Ελένη, Κατσικογιάννη Σοφία

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας!»