Νίκη του Διαγόρα μέσα στον Αλμυρό με 0-2

Δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στο ντέρμπι της Μαγνησίας για τη Γ΄Εθνική απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, για να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας χάρη στο 0-2. Αυτό ήταν το δεύτερο διπλό για τον Διαγόρα, που στο πρώτο παιχνίδι μετά τη λύση συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζιώγα παρουσιάστηκε πιο απελευθερωμένος.

Μοιρασμένες ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες με τον Διαγόρα να απειλεί στο 3ο λεπτό, όταν ο Σπαθής έβγαλε τη σέντρα την οποία όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Αλαμάνης. Στο 7′ οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον Πρίφτη να λέει «όχι» στον Βουρδάκη, ενώ στο 15′ ο Μπλέντι σούταρε για να δει τη μπάλα να σταματά στα σώματα των αντιπάλων.

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν o Βουρδάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Αναστασίου, για να πλασάρει και να στείλει την μπάλα εκτός εστίας.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Αλαμάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να χτυπά στον Λάμπο, στέλνοντάς τη στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 0-1. Στο 73′ ο Κυριάκος σκόραρε για τον Διαγόρα, αφού η ομάδα του Στεφανοβικείου κέρδισε το πέναλτι μετά από χέρι του Χολέβα, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Λάμπος, Παπακώστας (77′ Αΐδης), Κυριάκος, Χολέβας, Καναβός, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (49′ λ.τρ. Αγιασιώτης), Αναστασίου, Βουρδάκης

Διαγόρας Στεφανοβικείου:
Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάιος, Καλλιακούδας, Μπλέντι (86′ Σιγαλάκος), Αλεξίου, Αλαμάνης (66′ Τανός), Κυριάκος (78′ Καλύβας), Ζιάκας (85′ Καραπλιάγκος Κ.)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.