Νίκη Β.: “Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται με το τμήμα ρυθμικής”

Σε ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφέρει ότι η προπονήτρια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου αποφάσισε να ιδρύσει νέο σύλλογο, χωρίς να ειδοποιήσει τη διοίκηση. Νέα προπονήτρια του τμήματος αναλαμβάνει η Ιωάννα Γαλλιού. Αναλυτικά:

“Δυστυχώς η ιστορία για το σύλλογο μας επαναλαμβάνεται. Μετά από τα κρούσματα του παρελθόντος, όπου προπονητές εγκαταλείπουν τμήμα του συλλόγου μας όπου υπηρετούν, για να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, ήρθε η σειρά της προπονήτριας της Ρυθμικής Γυμναστικής, κας Κορίνας Ιωαννίδου, να πράξει το ίδιο.

Η εν λόγω προπονήτρια, χωρίς να ειδοποιήσει επίσημα το σύλλογο για την απόφασή της να αποχωρήσει, με ανάρτηση της σε site κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ανακοίνωσε την ίδρυση νέου συλλόγου και καλεί τις αθλήτριες που μέχρι πέρσι ανήκαν στο σύλλογό μας, να την ενισχύσουν στο νέο της ξεκίνημα.

Η κα Ιωαννίδου πριν από 4 χρόνια ζήτησε από το Δ.Σ. του συλλόγου να ηγηθεί της προσπάθειας δημιουργίας του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής στη Νίκη Βόλου.

Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα το τμήμα να αριθμεί αυτή τη στιγμή 120 αθλήτριες.

Σίγουρα ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας προέρχεται από την ίδια, αλλά φυσικά και στο όνομα του ιστορικού συλλόγου της Νίκης Βόλου, καθώς πολλοί γονείς που είναι χρόνια κοντά στο σύλλογο, εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Η Νίκη Βόλου σε τέτοιες πρακτικές δε μένει αδιάφορη.

Το τμήμα θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. Νέα προπονήτρια του τμήματος θα είναι η κα Ιωάννα (Ζάννα) Γαλλιού, επί σειρά ετών υπεύθυνη διδασκαλίας μπαλέτου, stretching, φυσικής κατάστασης της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου κι απόφοιτη της Σχολής Προπονητών Ρυθμικής Γυμναστικής και Ενόργανης.

Επίσης έχει εξασφαλιστεί συνεργασία με Ολυμπιονίκη του αθλήματος που δραστηριοποιείται ως προπονήτρια στην Αθήνα, η οποία θα βοηθήσει τόσο στο οργανωτικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι το τμήμα.

Πολύ πιθανόν να  είναι παρούσα στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει άμεσα με τις αθλήτριες και τους γονείς του τμήματος.

Οι εγκαταστάσεις προπόνησης έχουν εξασφαλιστεί να είναι οι ίδιες με πέρσι.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Βασδέκειο καθημερινά 18:00  – 20:00, όπου θα βρίσκεται η προπονήτρια του τμήματος κα Γαλλιού Ιωάννα (Ζάννα) και καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από 09:00 – 15:00 κα Νταβλέρη Έλενα.

Έφορος του τμήματος είναι ο κ. Ιωαννίδης Δημήτριος.

Πληροφορίες : Γραμματεία Συλλόγου 2421085221 και Ιωαννίδης Δημήτρης 6937005336

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.