Νίκη Βόλου – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0, οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στην σεζόν

Η δεύτερη νίκη των «κυανόλευκων» για την φετινή σεζόν είναι γεγονός. Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 23ο λεπτό από την «άσπρη βούλα»

Της… έλυσε τα πόδια το πέναλτι

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με το πέναλτι του Γκαρσία. Αυτό το γκολ απέβαλλε κάπως το άγχος από τα πόδια των γηπεδούχων που μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Παϊτέρη και σε άλλες περιπτώσεις.

Η πρώτη καλή επίσκεψη της Νίκης στα καρέ των φιλοξενουμένων έγινε από τον Ροχάνο στο 19′, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε μια προσποίηση να ελευθερωθεί, αλλά ο Παϊτέρης είχε απάντηση και απομάκρυνε την μπάλα.

Φτάνουμε στο 23′ όπου ο σύλλογος της Μαγνησίας έκανε το 1-0. Συγκεκριμένα, ο Ροχάνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Λακωνίας, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκας Γκαρσία και έβαλε σε θέση οδηγού τους «κυανόλευκους».

Στο 40′ ο Ντομίνγκεθ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με τον Παϊτέρη να πέφτει στην γωνιά του και να παραχωρεί κόρνερ.

 

Το πήγε συντηρητικά στο δεύτερο…

Η επανάληψη δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει, ο Αστέρας να μην απειλεί και οι «κυανόλευκοι» να διατηρούν με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ της σκορ.

Στο 65′ η Νίκη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Γκονζάλες απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, προχώρησε μες την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παϊτέρη.

Η άλλη σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν στο 84′ με τον Τσιώλη να τροφοδοτείται από τον Ροχάνο άλλα να σουτάρει άστοχα πάνω από τα γκολπόστ, όντας σε πλεονεκτική θέση.

Το τριπλό σφύριγμα του Μέγα έφερε τη Νίκη στους 13 βαθμούς. Ένα αποτέλεσμα που την… ξεκολλάει κάπως από την επικίνδυνη ζώνη και της δίνει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, η ομάδα της Σπάρτης δεν έδειξε σε καμιά στιγμή ότι μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ, δεν δημιούργησε ευκαιρίες και μοιραία γνώρισε την ήττα στη Νεάπολη.

Κάρτες

Κίτρινες: 24′ Αργύρης, 31′ Ροχάνο / 13′ Καρβούνης, 48′ Κορνέζος, 73′ Πατσαρούχας, 78′ Παπουλής

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Αργύρης, Τσιμπούκας, Καλουτσικίδης, Ντομίνγκεθ (46′ Κρουθ), Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (85′ Μπαλάφας), Τζοβάρας, Γκονζάλες (75′ Τσιώλης), Ροχάνο (90′ Μπιτσάκος)
Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας (61′ Τουλίκας), Μάγκας, Κορνέζος, Νικολάου, Καρβούνης (50′ Καλλέργης), Μπρακαμόντε (46′ Πατσαρούχας), Παπουλής, Παλιάτσος (38′ Βερνάρδος), Μάρτσεφ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.