Νίκη Βόλου: Επιστροφή σε μία νέα καθημερινότητα…

Mε τις προπονήσεις να ξεκινούν, αφού πραγματοποιούνται πρώτα τα απαραίτητα μοριακά τεστ κορωνοϊού, η Νίκη Βόλου προσπαθεί να επιστρέψει σε μία τύποις καθημερινότητα και να προσαρμοστεί σε όλα τα νέα δεδομένα, με φόντο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Το αν η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει τελικά στις 28 Μαρτίου όπως έχει προτείνει η διοργανώτρια Αρχή δεν είναι βέβαια η οριστική και αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε και η κυβέρνηση επέτρεψε τη διεξαγωγή προπονήσεων και όχι αγώνων. Επισήμως ούτε φιλικό δεν μπορεί να διεξαχθεί αυτή τη στιγμή, με το υγειονομικό πρωτόκολλο να είναι ιδιαίτερα αυστηρό και να επιβάλλει μόνο τη συμμετοχή των μελών μίας ομάδας σε κάθε προπόνηση. Βέβαια, αν δοθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα για προετοιμασία, το τεχνικό επιτελείο κάθε ομάδας έχει χρόνο να δουλέψει προκειμένου οι παίκτες να φτάσουν σε έναν βαθμό ετοιμότητας τουλάχιστον 80%, ώστε να αποφευχθούν στη συνέχεια και πιθανοί τραυματισμοί.

Ετοιμότητα για κάθε κίνηση

Από την άλλη, η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη επιμένει ότι χρειάζονται διευκρινίσεις για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την αναδιάρθρωση, με το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση να μένει στην κατάργηση της Football League.

Ωστόσο οι διευκρινίσεις σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα έρθουν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αφού η τελική πρόταση προς έγκριση μόνο από την ΕΠΟ μπορεί να γίνει. Στην ΕΠΟ πάλι προέχουν οι εκλογές, και δεν αποκλείεται το θέμα της αναδιάρθρωσης να έρθει στο προσκήνιο το καλοκαίρι!

Πάντως, η Νίκη δηλώνει έτοιμη ακόμη και για μεταγραφική ενίσχυση, εφόσον χρειαστεί, επιμένοντας στην ανάγκη ουσίας για το φετινό πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.