Νίκη Βόλου: Η σκέψη στη Μελίκη

Δεν ήταν καλή η ομάδα της Νίκης Βόλου όπως υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τους Ίκαρους Τρικάλων, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Γιώργος Κοσμάτος. Βέβαια το τελικό 79-78 χάρισε τους δύο βαθμούς στη Νίκη, που πλέον προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΓΑΣ Μελίκης.

« H Mελίκη είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ιδίως στην έδρα της. Είναι από τις πιο σκληρές άμυνες. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πάμε εκεί και να παλέψουμε και αυτό το ματς. Είναι ένας μαραθώνιος, το είπα από την αρχή, είναι 26 αγωνιστικές και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο» είναι το στίγμα που δίνει ο Γιώργος Κοσμάτος για τον αγώνα της Κυριακής, με τον αντίπαλο της Νίκης να προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, έχοντας πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΑΓΣ Ιωννίνων εκτός έδρας (61-62).

Αγωνιστικά η Νίκη δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, μετρώντας όμως μία σημαντική απουσία, αυτή του Γιώργου Παρασκευά. Ο έμπειρος παίκτης επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στη Λάρισα για το αρκετά ταλαιπωρημένο γόνατό του και σύμφωνα με τους διοικούντες θα μείνει εκτός δράσης στην καλύτερη περίπτωση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Σίγουρα το κενό είναι σημαντικό, αλλά το τεχνικό επιτελείο καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω, με τον Φώτη Τάσσο να σηκώνει (όπως και στο παιχνίδι με τους Ίκαρους Τρικάλων), το μεγαλύτερο βάρος εντός ρακέτας. Από την άλλη, Τσώλης και Κουτίνας που ταλαιπωρήθηκαν από μικροτραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα είναι 100% έτοιμοι, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τους Ίκαρους, έχοντας μάλιστα και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.