Νίκη Βόλου: Ικανοποίηση για την παρουσία στα κλιμάκια του ΣΕΓΑΣ

Κλιμάκια επίλεκτων αθλητών-αθλητριών ανά περιφέρεια δημιουργεί η Ομοσπονδία του στίβου με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους εξέλιξης, με τη Νίκη Βόλου να δηλώνει παρούσα με πέντε αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα. 

Συγκεκριμένα στη λίστα του ΣΕΓΑΣ όσον αφορά τη Θεσσαλία συμπεριλαμβάνονται από πλευράς Νίκης Βόλου οι Αλέξανδρος Αντωνιάδης (200 εμπόδια), Ευτυχία Μαυρομιχάλη (τετραπλούν), Ελένη Μήλιου (2 χιλ. μ. φ. εμπ., Πέτρος Μιχαλόπουλος (150 μ.) και Γεωργία Τσιούρη (2 χιλ. μ. φ. εμπ.). 

Δήλωση για το θέμα έκανε ο έφορος του «κυανόλευκου» τμήματος στίβου, Γιώργος Τάκης, επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό, οι ομοσπονδίες να βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών κι αθλητριών, καθώς μέσα από το «φυτώριο» κάθε ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου, «γεννιούνται» οι αυριανοί πρωταθλητές. Είναι μεγάλη μας χαρά, που ο ΣΕΓΑΣ έχει συμπεριλάβει πέντε αθλητές του συλλόγου μας στα κλιμάκια κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλο το τμήμα συλλογικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.