Νίκη Βόλου: Μετά τις διαρροές, ήρθε και η ανακοίνωση για Καραγκιόζη

Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, με τον Τάσο Καραγκιόζη να αποτελεί μέλος του «κυανόλευκου» συνόλου άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό. Ο Τάσος Καραγκιόζης είναι 23 ετών, κατάγεται από την Κατερίνη κι αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Μετά τις σχετικές διαρροές, αφού η προσθήκη του Καραγκιόζη είχε γίνει γνωστή προ πολλού, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, που αναφέρει ότι ο Καραγκιόζης: «Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πιερικό. Το ταλέντο του έγινε σύντομα αντιληπτό, με τον Λεβαδειακό της Superleague να τον κάνει δικό του, σε ηλικία 17 ετών. Στους Βοιωτούς, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κι αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές σεζόν στο πρωτάθλημα Κ-20 της πρώτη τη τάξει εθνικής μας κατηγορίας. Το καλοκαίρι του 2016 παίρνει μεταγραφή στον Αιγινιακό. Παραμένει εκεί για τρεις αγωνιστικές σεζόν, έχοντας πάρει, στην τελευταία του χρονιά στο Αιγίνιο, γάντια βασικού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τελευταία του ποδοσφαιρική στέγη ήταν ο ΝΠΣ Βόλος, στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2019 κι έκανε, με τη φανέλα του, τις πρώτες του τρεις εμφανίσεις στη Superleague 1».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.