Nίκη Βόλου: Όπως με τον Ασπρόπυργο…

Θεωρώντας ότι ουσιαστικά λεπτομέρειες απομένουν για να πληροί όλους τους όρους που θέτει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση, η Νίκη Βόλου καλείται το ερχόμενο Σάββατο να πάρει τρεις βαθμούς στην Καλλιθέα και τίποτε λιγότερο, ώστε να είναι ξένοιαστη όσον αφορά το θέμα της παραμονής και να μην εξαρτάται από το τι θα γίνει στην υπόθεση της Καλλιθέας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ούτε από το τι αποτελέσματα θα πάρει η ομάδα της Μεσσηνίας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Οι τόνοι πάντως παραμένουν χαμηλοί, με τον προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη, να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό, ότι η Νίκη ουσιαστικά καλείται να πράξει μόνη της αυτό που πρέπει, ώστε να μην εξαρτάται από τίποτε άλλο. «Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την κατηγορία. Δεν ασχολούμαστε με αντιπάλους, αυτοί πρέπει ν’ ασχολούνται με εμάς» ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, δίνοντας το σύνθημα για συνεχόμενη προσπάθεια στα παιχνίδια που απομένουν, αρχικά το ερχόμενο Σάββατο με την Καλλιθέα, και την τελευταία αγωνιστική με την Επισκοπή, εκτός έδρας.

Σχετικά με τις φήμες πάντως που επικαλέστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης και που όπως είπε βγαίνουν μέσα στο γήπεδο, περισσότερο αναλυτικός δεν έγινε, αλλά η ουσία είναι ότι η Νίκη δεν μπορεί να εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων αγώνων, ειδικά σε μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και διάθεση πρωτιάς. Οπότε με επικράτηση επί της Καλλιθέας κλείνει το θέμα της παραμονής. Αρκεί να πιάσει την απόδοση που είχε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και δεν θα έχει τίποτε να φοβηθεί.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το έμψυχο υλικό, Μπαλάφας και Τσιμπούκας έχουν κάρτες, αλλά από την πλευρά της ΠΑΕ δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσουν την ποινή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.