Νίκη Βόλου: Ουδέν σχόλιο για τα δημοσιεύματα περί προσφυγής

Ήδη από χθες Τρίτη έγινε γνωστό ότι η προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Ένωσης SL2-FL όσον αφορά την άνοδο Διαγόρα και ΟΦ Ιεράπετρας θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, και αρκετά σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους.

Αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για… άδικο κόπο από πλευράς Νίκης με βάση τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, αφού από τη μία οι δύο σύλλογοι που ανέβηκαν στη Super League 2 θα έχουν περισσότερο χρόνο για να καταθέσουν τους φακέλους για την αδειοδότησή τους, και από την άλλη ακόμη και αν αποτύχουν θα έχουν απλά περιορισμούς στις μεταγραφές, όντας κανονικά μέλη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Από την άλλη, καταγράφεται και η άποψη ότι αν κάποια από τις δύο ομάδες δήλωνε αδυναμία συμμετοχής, απλά δεν θα υπήρχε αντικατάσταση.

Από πλευράς Νίκης Βόλου πάντως δεν υπάρχει κανένα σχόλιο, επισήμως τουλάχιστον, για τις συγκεκριμένες απόψεις. «Ουδέν σχόλιον» ήταν η απάντηση που έλαβε το «Magnesiasports» σε σχετική ερώτηση σε εκπρόσωπο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, οπότε όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της εκδίκασης την ερχόμενη Δευτέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.