Νίκη Βόλου: Περισσότερα από Δευτέρα…

Μπορεί να πιέστηκε αρκετά ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι διοικούντες της ΠΑΕ Νίκη στη συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο κανείς δεν αποκάλυψε ονόματα παικτών που είτε θα παραμείνουν ή θ’ αποχωρήσουν από την ομάδα, ή θ’ αποτελέσουν μεταγραφικές προσθήκες τη νέα χρονιά.

Το μόνο που είπε ο προπονητής των «κυανόλευκων» είναι ότι το σύνολο που θα διαμορφωθεί θα είναι δυνατό για την κατηγορία και ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει ν’ αναμένονται ανακοινώσεις. Αν όντως ισχύει πάντως η ατάκα του έμπειρου προπονητή περί 15 μεταγραφών και ρόστερ 25-26 ομάδων, τότε οι αλλαγές στο δυναμικό της Νίκης θα είναι σημαντικές. Παράλληλα, αναμένονται και νέα πρόσωπα με διοικητικές αρμοδιότητες.

Από Δευτέρα λοιπόν οι ανακοινώσεις για τη Νίκη, όπως τόνισαν οι αρμόδιοι, με προτεραιότητα στους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη χρονιά στους «κυανόλευκους». Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία επικεντρώνεται γεωγραφικά στη Μαγνησία και στο Πήλιο, χωρίς να αποκλείεται να πραγματοποιηθεί σε άλλη περιοχή, κάτι που δείχνει να σκέφτεται το τεχνικό επιτελείο.

Πρωτάθλημα 36 ομάδων

Όπως φάνηκε από τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης πάντως, η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη συνεχίζει να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις για τη διαμόρφωση του πρωταθλήματος της νέας χρονιάς, με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να τονίζει ότι ακόμη κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα ισχύει. Φαίνεται μάλιστα να επιβεβαιώνεται στο κομμάτι τουλάχιστον των συμμετοχών, καθώς οι χθεσινές αναφορές από την ΕΕ της ΕΠΟ κάνουν λόγο για οριστική συμμετοχή 36 ομάδων στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ακόμη και αν κάποιες ομάδες δεν μπορέσουν να καλύψουν τα κριτήρια της συμμετοχής (ΑΜΚ και εγγυητική).

Όσες δεν μπορέσουν φυσικά και δεν θα πάρουν μέρος, αλλά η πρόθεση είναι να μην μείνουν κενές οι θέσεις αλλά να καλυφθούν με επιλαχόντες συλλόγους από τη Γ’ Εθνική, αρκεί να πληρούν τα κριτήρια που προβλέπει ο αθλητικός νόμος! Ωστόσο ισχύει και η πρόβλεψη ότι τη σεζόν 2024-25 ο αριθμός των ομάδων στην κατηγορία θα πρέπει να είναι 18 και μόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.