Νίκη Βόλου-Στίβος: Πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους

Ξεπερνώντας όλα τα καιρικά εμπόδια και κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου αναδείχθηκε πρώτο στην Κ23 γυναικών στα 6χλμ στο ομαδικό, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος που διεξήχθη την στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές», Πηγής Τρικάλων.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών και μάλιστα οι συγκεκριμένοι αγώνες, αποτέλεσαν και κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 6 Νοεμβρίου στο Πλοϊέστι της Ρουμανίας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.

«Υπό καταρρακτώδη βροχή, οι αθλητές και οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ εντυπωσιακά ήταν και οι αποδόσεις των αθλητών, που συμμετείχαν για πρώτη φορά» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με την Έφη Φλώρου να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, και είναι υποψήφια – αναπληρωματική για να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα για τους αγώνες στη Ρουμανία και στο Δουβλίνο.

Τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών της Νίκης Βόλου έχουν ως εξής:

Κ23 Γυναικών 6 χλμ

Έφη Φλώρου 3η (22’02’’)

Αποστολία Τσιτσάκη 7η (23’57’’)

Κατερίνα Κόκκαλη 12η (31’39’’)

Κ23 Ανδρών 8 χλμ

Γρηγόρης Αριστοδήμου 25ος (29’15’’)

Κ18 Ανδρών 4 χλμ

Αντώνης Αναστασίου 52ος (14’54’’)

Νίκος Βότσινος 66ος (16’45’’)

Την αποστολή συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Βάσω Κολυμμένου.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους κι όπως δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τους αθλητές μας, οι οποίοι κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να πετύχουν μία ξεχωριστή πρωτιά και διάκριση για το τμήμα, σε αγώνα ανωμάλου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους. Είμαστε πολύ περήφανοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.