Νικηφόρο ξεκίνημα για την ΕΠΣΘ Κ12 με 5-1 επί της Ευρυτανίας

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κ12 της ΕΠΣΘ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ενώσεων, αφού κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 5-1 το αντίστοιχο σύνολο της Ευρυτανίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, αφού την πρώτη η ομάδα της Μαγνησίας είχε ρεπό, οπότε το ξεκίνημα χαρακτηρίζεται ιδανικό για τα παιδιά της ΕΠΣΘ.

Αξίζει να σημειθεί ότι το πρωτάθλημα για τις ομάδες κάτω των 12 ετών άρχισε μόλις φέτος, μετά την κατάργηση του πρωταθλήματος Κ16, με εννιά παίκτες σε κάθε ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, που είναι μικρότερος για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Παράλληλα κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 30 λεπτών (συνολικά ο αγώνας διαρκεί 60 λεπτά).

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τον Γκαραβέλη να σημειώνει χατ τρικ, ενώ άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Γ.Α. Κρομμύδας. Από την πλευρά της Ευρυτανίας σκόραρε ο Μπακαλίδης, ενώ στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τις αλλαγές να είναι αρκετές, καταγράφονται αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά των μικρών παικτών της ΕΠΣΘ, οι οποίες ωστόσο δεν μετουσιώθηκαν σε επιπλέον τέρματα.

Η βασική σύνθεση της ΕΠΣΘ Κ12: Τζέκας, Σταμπουλής, Βάιος, Βελετζάκος, Μπαντής, Παπαστεργίου, Κρομμύδας Μ.Γ., Κρομμύδας Α.Γ., Κρομμύδας, Γκαραβέλας.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τζουμάκης, Αλιβάνιστος, Μακάκος, Ράιος Λ., Ράιος Γ., Κανούλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.