Νίκησε 0-1 ο Θησέας τον Γ.Σ. Αλμυρού με σκόρερ τον Κυρίτση

Ο σκόρερ του φιλικού Κυρίτσης

Με 0-1 με γκολ του Κυρίτση στο δεύτερο μέρος επιβλήθηκε ο Θησέας του Γ.Σ. Αλμυρού σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Πλατάνου, που χρησιμοποίησαν ως έδρα οι ηττημένοι, οι οποίοι είχαν σαφώς λιγότερες λύσεις από τους αντιπάλους τους και μικρότερο βαθμό ετοιμότητας και στην επανάληψη δεν είχαν τόσες πολλές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα έλειπαν οι Κόκκας, Πατσής λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, ο Ρακής, που ήταν άρρωστος, ο Δημόπουλος, που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ αντικαταστάθηκε και ο Παπακώστας στο ημίχρονο λόγω τραβήγματος στους προσαγωγούς.

Η διάταξη του Αλμυρού

Έτσι, ο Στέλιος Αρσένος ξεκίνησε με τον Πολυμέρου στο τέρμα, τους Βουρδάκη (δεξιά), Λάμπο (αριστερά ), Κυριάκο και Παπακώστα (στόπερ) στην άμυνα, ενώ οι Αγιασιώτης (ακόμη δεν έχει υπογράψει, αφού εξετάζει κι άλλη πρόταση) και Ζενούνης ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι. Φούκης και Μπέικος ήταν στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Δερμιτζάκη να παίζει πίσω από τον Αναστασίου.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξε από την αρχή στη θέση του Παπακώστα ο Κλεάνθης Παπουτσής, κεντρικός χαφ από τη Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, και στη συνέχεια πέρασαν στον αγώνα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κοντογεωργάκης καθώς και οι πιτσιρικάδες Ντόντας και Τζαφλέρης.

Η διάταξη του Θησέα

Από την άλλη ο Λάκης Μπακάλης είχε τις απουσίες του Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε και του Δίντση, που είχαν πάρει άδεια για προσωπικές τους υποθέσεις, καθώς και του ανέτοιμου Παναγιώτου. Στο πρώτο μέρος ο Βελεστινιώτης τεχνικός επέλεξε σχήμα με δυο επιθετικούς, τους Σιώμο και Βλάχο, και τρεις αμυντικούς (Ιακωβίδης, Γιαουπλάρι, Μπόρας). Σε ό,τι αφορά τους πέντε του κέντρου, στα άκρα ως μπακ-χαφ έπαιξαν οι Κυρίτσης και Διαμαντόπουλος και στον άξονα οι Οικονόμου, Χατζησταμάτης και Κοτζαθανάσης. Να τονιστεί ότι ο Χατζησταμάτης, ενώ είχε ειδοποιήσει ότι θα έφευγε για την Αγγλία το επόμενο διάστημα, τελικά όλα δείχνουν ότι θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Πέτσης, Ζάχος, Γαλανόπουλος, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, Ζαχαράκης, Νιαώτης.

Ο Θησέας είχε τις φάσεις και το γκολ

Ενώ ο Αλμυρός προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με φάουλ,  ο Θησέας είχε δύο δοκάρια ένα στο πρώτο μέρος με τον Βλάχο και ένα στο δεύτερο με τον Πέτση, ενώ στο 44’ ο Σιώμος «τσίμπησε» την μπάλα από πάσα αμυντικού του Γυμναστικού προς τα πίσω, αλλά ο Πολυμέρου απέκρουσε. Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 70’ με διαγώνιο σουτ του Κυρίτση από τα δεξιά, στον οποίον πήγε η μπάλα μετά από κακό διώξιμο της αλμυριώτικης άμυνας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.