Νίκησε με 82-71 τους Τιτάνες Παλαμά ο Ολυμπιακός Β. σε φιλικό

Με 82-71 επικράτησε των Τιτάνων Παλαμά σε φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο στο ΕΑΚ  ο Ολυμπιακός Βόλου. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ. Στο δεύτερο δυνατό αγωνιστικό τεστ η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου νίκησε την αντίστοιχη του Γ.Σ. Τιτάνες  Παλαμά με σκορ 82-71.

Οι  προπονητές  των δύο ομάδων είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα παιχνιδιού και σχήματα αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε πολύ καλή προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της περιόδου προετοιμασίας και επικράτησε της αντιπάλου ομάδας του Παλαμά. Η ομάδα παρουσίασε καλή συνοχή και ο αγώνας είχε διακυμάνσεις στο σκορ με τις δυο ομάδες να αποδεικνύουν ότι θα είναι από τους δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού ως γνωστό αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

Η καλή συνοχή, η αγωνιστικότητα, η αφομοίωση των συστημάτων, όπως και η πολύ καλή αγωνιστική διάθεση ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας.

Σαφώς και τα περιθώρια βελτίωσης σε  όλα τα επίπεδα υπάρχουν, καθώς ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη. Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ για την ανταπόκρισή τους στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

Επόμενος φιλικός αγώνας προετοιμασίας θα είναι με τη Νίκη Βόλου στο ΕΑΚ την Πέμπτη 27/9/18 στις 17.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους».