Νίκησε με Σιαφά και Μιράντα την Αλγερία η Ισημερινή Γουινέα!

Βασικός ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου-Πέρασε ως αλλαγή ο παίκτης της Νίκης

Με τον Όσκαρ Σιαφά να αγωνίζεται βασικός και να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, και τον Χοσέτε Μιράντα να περνά ως αλλαγή στο 66’ και να δίνει την ασίστ για το γκολ της ομάδας του, η Ισημερινή Γουινέα πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αήττητη επί 35 αγώνες Αλγερία και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση!

Η Ισημερινή Γουινέα πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 και με τη νίκη 1-0 άφησε την κάτοχο του τροπαίου Αλγερία στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου.

Το επόμενο παιχνίδι για την Ισημερινή Γουινέα είναι με αντίπαλο τη Σιέρα Λεόνε, την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, και με νίκη θα περάσει στη φάση των «16». Αυτό βέβαια θα σημάνει και την περαιτέρω καθυστέρηση της επιστροφής των δύο παικτών για Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Αλγερινοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν τις περισσότερες τελικές, όμως ήταν αρκετά κακοί στην αμυντική λειτουργία τους. Ως αποτέλεσμα, η Ισημερινή Γουινέα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και απείλησε για το γκολ.

Αυτό το βρήκε στο 70’ από μία στημένη φάση. Σε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Εστεμπάν Ομπιάνγκ έκανε τάκλιν, γράφοντας το 1-0. Όσο κι αν πίεσαν από εκεί και πέρα οι Αλγερινοί, δεν κατάφεραν να σκοράρουν (μία φορά έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ).

Η ήττα των Αλγερινών ήταν η πρώτη τους έπειτα από 35 αγώνες σε επίσημες διοργανώσεις και ενδέχεται να τους αφήσει εκτός νοκ άουτ.

Αλγερία: Μπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπενλαμρί (54’ Ταράτ), Μπενσεμπαΐνι, Μπενασέρ, Μπεντεμπκά, Μαχρέζ, Φεγκουλί (64’ Μπουλαγιά), Μπελαϊλί, Μπουνετζάχ (66’ Σλιμανί).

Ισημερινή Γουινέα: Ογουόνο, Ακάπο, Ομπόνο, Κόκο, Ντόνγκ, Γκανέτ, Πεπίν, Σαλβαδόρ, Μπικόρο (66’ Μιράντα), Μπάιλα (66’ Χάνσα), Σιαφά (46’ Νλάβο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.