Νίκησε στο Κιλκίς και κοιτάει τον τελικό με τον ΓΑΣ Κομοτηνής ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την άνοδο στην Α2 Εθνική

Όπως αναμενόταν, με νίκη με 41-81 στο Κιλκίς επί της Κου.Πα συνέχισε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού  Βόλου και πλέον κοιτάει τον τελικό που ακολουθεί σε 15 ημέρες με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κομοτηνής, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, θέλοντας νίκη με συγκεκριμένη διαφορά πόντων.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κιλκίς ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε χωρίς τις Πολύζου, Χούτα, Μητραλή και Μπασδέκη, Λογοδότη, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Έτσι, σε δύο εβδομάδες θα υποδεχθεί στον Βόλο τον ΓΑΣ Κομοτηνής και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με διαφορά πέντε πόντων για να πανηγυρίσει την άνοδο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε ηττηθεί 55-51.

«Όλες οι αθλήτριες υπόσχονται να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου, να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει» αναφέρει στο διαδικτυακό μήνυμά του το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Τα δεκάλεπτα: 12-24, 20-48, 29-68, 41-81

Κου.Πα Κιλκίς (Καλιαδήμας): Τσάγκαρη 9, Φωτιάδου, Ορφανιάδου 4, Μιλεώνη 7, Κολιαδήμα, Αλέρου Ε., Τσιρίδου 10 (2), Αξιωνίδου, Αποστολίδου 2, Κοκκινίδου 2, Αλέρου Α. 6.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος): Χαλιβέρα 6, Ράπτη 5, Νταιάκη 13 (1), Φούτρα 3, Τσομπανοπούλου 4, Χριστοδούλου 3, Σιουμουρέκη 18 (2), Καραστάθη 5, Κοτοπούλη 24.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.