Νίκησε τον Ελευθεριακό ο Μαγνησιακός με 2-1

O Μαγνησιακός ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Ελευθεριακό και την πήρε, επικρατώντας με 2-1 στο Βασδέκειο στο απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου για την 12η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου (φωτό) έχασε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει κερδίσει με μεγαλύτερη άνεση. Το 1-0 έγινε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα από τον Ιμπρα, ο οποίος από θέση μέσα αριστερά και με εύστοχο διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Ελευθεριακός κατόρθωσε να ισοφαρίσει, αλλά στο 65′ με ένα γκολ που προήλθε από ταχύτατο συνδυασμό των γηπεδούχων έγινε το 2-1. Ο Κασιούρας (γιος του Γιώργου που έπαιξε σε Νίκη και Ολυμπιακό) έβγαλε για τον Μάρκο Αμαρίντο κι αυτός βρήκε τον Καραγιώργο μέσα στην περιοχή, ο οποίος, χωρίς να σκάσει η μπάλα, έκανε την προβολή και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Μαγνησιακός έφτασε τους 14 πόντους και πήρε το τέταρτο τρίποντο στο πρωτάθλημα έχοντας και ένα εξ αναβολής ματς να δώσει, ενώ ο Ελευθεριακός έμεινε στους τρεις βαθμούς, αλλά πάλεψε ένα ακόμη παιχνίδι. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.