Νικητής και μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με δύο γκολ του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας πλέον.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Ελ Αραμπί να φεύγει στην κόντρα και να σουτάρει για να μπλοκάρει ο Σιαμπάνης, για να ακολουθήσει στο 16′ η καλή ευκαιρία του Φορτούνη με το σουτ -εντός περιοχής- που έφυγε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι γενικά ήταν καλύτεροι και αυτό δεν άργησε να φανεί και στο σκορ, αφού στο 29′ ο Φορτούνης εκτέλεσε φαουλ και ο Μπουχαλάκης με προβολή έκανε το 0-1. Γκολ που προκάλεσε μια κάποια αντίδραση από τον Άρη, χωρίς όμως να καταφέρει σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να γίνει πραγματικά απειλητικός.

Τα πράγματα, δηλαδή, ήταν καλά για τον Ολυμπιακό και έγιναν ακόμη καλύτερα με την έναρξη του β’ μέρους, αφού στο 47′ ο Λοβέρα άφησε τη μπάλα για τον Μπουχαλάκη -μετά την πάσα του Φορτούνη- και αυτός με πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 0-2 με το δεύτερό του γκολ!

Οι γηπεδούχοι άρχισαν τις αλλαγές με στόχο να βελτιωθούν και να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά αυτό έδειχνε πολύ δύσκολο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Εγινε λιγότερο δύσκολο στο 74′, όταν ο Σίλβα γύρισε από αριστερά και ο Μπερτόλιο με πλασέ μείωσε σε 1-2, αλλά στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ήταν προσεκτικοί και κράτησαν το σκορ και τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τους αφήνουν μόνους στην 1η θέση και στο +3 από τον Άρη.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84′ Γκανέα), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Τζέγκο, Γκάμα, Γκαρσία (57′ Σίλβα), Μάνος (57′ Λόπεθ).

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (100′ Πέπε), Εμβιλά, Καμαρά, Λοβέρα (63′ Μασούρας), Φορτούνης (83′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (83′ Κάιπερς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.