Νικητής με 1-0 ο Θησέας επί της Ελασσόνας

Από τον Βλάχο προήλθε το μοναδικό γκολ του Θησέα

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ο Θησέας επικράτησε στο γήπεδό του της Ελασσόνας με 1-0 σε μία φιλική αναμέτρηση που ο Λευτέρης Καλογήρου επέλεξε και πάλι το 3-5-2 στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη για πρώτη φορά δοκίμασε το 4-3-3.

Συγκεκριμένα, σε όλον τον αγώνα κάθισε κάτω από τα δοκάρια ο Κουτσιρίμπας, ενώ στην άμυνα τοποθετήθηκαν οι Ιακωβίδης, Γκάγκας, και Βαν ντε Γουΐχε με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Όλη τη δεξιά πλευρά έπαιζε ο Βουρδάκης και όλη την αριστερή ο Νιαώτης, ο Μπόρας ήταν το καθαρό “εξάρι”, έχοντας μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους τους Τσιανάκα και Χατζησταμάτη, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Σιώμος και Βλάχος.

Στην επανάληψη είχαμε τετράδα στην άμυνα τους Σιγαλάκο, Νιαώτη (πλάγιοι μπακ), Γκάγκα, Ιακωβίδη (στόπερ), δύο αμυντικούς μέσους τους Μπόρα και Χατζησταμάτη και μπροστά τους τον Τσιανάκα, ενώ από τα άκρα βοηθούσαν τον φορ Βλάχο οι Λίτσιος και Ζαχαράκης.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης επιτεύχθηκε στο 33’. Ο Σιώμος άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων από τα δεξιά και σέντραρε συρτά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω σε αντίπαλο, αλλά αμυνόμενος της Ελασσόνας έδιωξε πάνω στον Βλάχο. Ο επιθετικός του Θησέα, ευρισκόμενος λίγο έξω από την περιοχή, πλάσαρε, με σκοπό να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία, αλλά αυτή κόντραρε σε αντίπαλο, άλλαξε τελείως πορεία και κατέληξε στην ακάλυπτη αριστερή γωνία για το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε ως το φινάλε.

ΘΗΣΕΑΣ (α’ μέρος): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Βαν ντε Γουΐχε, Βουρδάκης, Νιαώτης, Μπόρας, Τσιανάκας, Χατζησταμάτης, Βλάχος, Σιώμος

ΘΗΣΕΑΣ (β’ μέρος): Κουτσιρίμπας, Σιγαλάκος, Νιαώτης, Γκάγκας, Ιακωβίδης, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας, Ζαχαράκης, Βλάχος, Λίτσιος.

Επαιξαν και οι Αντωνούλης, Κωστής, Δουλάς και Κωστούλας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.