Νίκολης: «Ενέργεια και όρεξη για τη νίκη»

Ετοιμάζεται για τον Ναύαρχο Βότση ο Ολυμπιακός Βόλου

Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ Βόλου, υποδεχόμενος τον επίσης νεανικό Ναύαρχο Βότση, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει ποια ομάδα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Ο μέχρι στιγμής εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού Βόλου Χρήστος Νίκολης, μίλησε εξάλλου στο «Magnesiasports», τονίζοντας ότι η δουλειά που έχει γίνει με στόχο την κατάκτηση των δύο βαθμών είναι ιδιαίτερα σκληρή.

«Το Σάββατο παίζουμε έναν αγώνα τον οποίο πάμε να διεκδικήσουμε. Η ομάδα του Ναυάρχου Βότση βασίζεται σε νεαρούς αθλητές όπως και εμείς, Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε στο γήπεδο την ενέργεια και όρεξη που μας χαρακτηρίζει, και με την υποστήριξη του κόσμου πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά στο «Magnesiasports».

Μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πλήρης και θα παλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου, για το θετικό αποτέλεσμα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.