Νικολόπουλος: Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα

Το ότι δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα επισήμανε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Θοδωρής Νικολόπουλος, μιλώντας στον Βόλος 9.86. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν αντέχω άλλο σε κάποια πράγματα. Έχω παιδάκια, έχω οικογένεια και βγάζω τα χρήματά μου από επιχειρηματικές κινήσεις κι όχι από άλλες δραστηριότητες. Στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δε βρίσκομαι, για να πληρωθώ και να πάρω χρήματα, αλλά από αγάπη. Ούτε τα απειλητικά τηλεφωνήματα συγκινούν κανέναν και μπορώ να κάνω άρση του κινητού μου, αλλά δε θέλω να το συνεχίσω κι όχι γατί φοβάμαι κάποιον, αλλά είμαι νοικοκύρης. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αγαπά όποια ομάδα θέλει. Αυτό είναι δημοκρατία, αλλά κάποιοι που μιλάνε για δημοκρατία δε νομίζω να γνωρίζουν τις σημαίνει αυτή η λέξη».

Επίσης, ο Θ. Νικολόπουλος μίλησε για απόλυτο αθλητικό πνεύμα στη φιλοξενία του Ολυμπιακού Βόλου προς τον Ν.Π.Σ. Βόλος, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, που και ο ίδιος στήριξε τον Αχιλλέα Μπέο να βγει δήμαρχος, ενώ επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε ύβρεις από τον εν αργία δήμαρχο, όταν έβγαινε από τη φυσούνα. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (σ.σ. Μπέος) πρέπει να εξευτελίζεται.

Όσο για τον Ν. Ζερβό από τον πάγκο του Ν.Π.Σ., τόνισε ότι απείλησε παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ πληροφόρησε ότι ο Καραγκιολίδης δεν μπήκε στη 18αδα λόγω του ότι δεν παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο κι αυτό θεωρήθηκε πειθαρχικό παράπτωμα και πως ο Θέος ίσως επηρεασμένος από τις απειλές που δέχθηκε από τον Ν. Ζερβό αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό στο ημίχρονο. Όσο για την αντίδραση του κόσμου που φώναξε σύσσωμος Ολυμπιακός κα χειροκρότησε τους παίκτες σχολίασε ήταν ο κόσμος έδειξε πως θέλει Ολυμπιακό Βόλου και αύριο κι ας είναι στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.