Νίκος Παπαπέτρος: «Πάγια θέση της Συμμαχίας για τον Βόλο η ολόπλευρη στήριξη των παραδοσιακών ομάδων της πόλης»

Απαντώντας στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας για τον Βόλο, υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαπέτρος, επισημαίνει σε δήλωσή του ότι πάγια θέση είναι η ολόπλευρη στήριξη των δύο παραδοσιακών ομάδων της πόλης, εννοώντας προφανώς τόσο τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και τη Νίκη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: «Θα επαναλάβουμε για τελευταία φορά ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι πάγια θέση της «Συμμαχίας για τον Βόλο» είναι η ολόπλευρη στήριξη των δυο παραδοσιακών ομάδων της πόλης. Θα εργαστούμε αποφασιστικά ώστε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ως μόνιμη φυσική έδρα το ΕΑΚ και, επίσης, η Νίκη Βόλου να αποκτήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αξίζει και δικαιούται.

Κάθε δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να στηρίζει την προσπάθεια των αθλητικών σωματείων της πόλης, μέσα από πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία διαθέτει η Πολιτεία, αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς βεβαίως να ζημιώνονται οι δημότες. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Δήμου Σερρών που διέθεσε 2 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του Πανσερραϊκού.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η θέση μας έχει γίνει πλέον ξεκάθαρη και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.