Νιόπλιας: «Καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας, περισσότερες νίκες έχουμε»

Ο ΟΦΗ καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο (20/3, 17.15) τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV και ανέφερε ότι είναι πιο ευχάριστο για την ομάδα του που ξεκινάει εκτός έδρας, καθώς μακριά από το Ηράκλειο έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα!

«Για εμένα η κλήρωση δεν παίζει ρόλο. Είναι επτά παιχνίδια που πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά. Ξεκινάμε με τον Βόλο, που είναι μια γνώριμη για εμάς ομάδα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μια οργανωμένη ομάδα που παίζει για τη νίκη και γι αυτό πήρε αυτούς τους βαθμούς, λόγω της ποιότητας και της σκέψης να παίζουν για τη νίκη. Εμείς γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε. Είναι καλό που παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο για να είμαστε προετοιμασμένοι. Το θέμα μας είναι ότι δεν μειώνονται τα προβλήματα, μένουν στάσιμα, αλλά όπως έχω πει και στους παίκτες, δεν είναι σημαντικοί αυτοί που λείπουν, αλλά αυτοί που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.  Είναι καλύτερα που παίζουμε εκτός έδρας, αφού περισσότερες νίκες έχουμε μακριά από την έδρα μας» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

Δείτε τις δηλώσεις σε βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι εντός έδρας ο ΝΠΣ Βόλος έχει τέσσερις νίκες, άλλες τόσες ισοπαλίες και πέντε ήττες ενώ ο ΟΦΗ εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και εννέα ήττες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.