«Νοσοκομείο» ο Θησέας αλλά και έτοιμος για νέα νίκη

Η υπερπροσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του Θησέα Αγριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει αποδώσει μέχρι στιγμής με τη δεύτερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη, ωστόσο έχει και κόστος και μάλιστα σημαντικό, αφού δεν λείπουν οι τραυματισμοί από το σύνολο του Λάκη Μπακάλη.

Ενόψει μάλιστα και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Διγενή Νεοχωρίου, ο Θησέας Αγριάς θυμίζει κάτι από… νοσοκομείο αφού υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί μετά και την περασμένη Κυριακή, ενώ ιώσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους, βάζοντας εμπόδια στην προετοιμασία. Έτσι, ο Οικονόμου παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ο Κεφαλάς έχει έξι ράμματα στο κεφάλι ως… αναμνηστικό από τον αγώνα με την Αταλάντη, ενώ ο Ζάχος τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις στο γόνατο και χρειάζεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αν υπολογίσει κανείς και τις απουσίες του Κοτζαθανάση που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τα Μετέωρα, καθώς και του Σιώμου που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι οι απουσίες για τον Θησέα Αγριάς είναι πολλές.

Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, εμφανίζεται πάντως αισιόδοξος για την αναμέτρηση αλλά και πολύ προσεκτικός… Όπως σημειώνει μιλώντας στο «Μagnesiasports», είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο Διγενής Νεοχωρίου «καίγεται» για βαθμούς, κάτι που τον καθιστά επικίνδυνο αντίπαλο.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Διγενής θα έχει στην τεχνική του ηγεσία τον πρώην προπονητή των Μετεώρων, Σπύρο Ευαγγέλου, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σίτσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.