Νόβακ Τζόκοβιτς: «Προφανώς ο Υπουργός είναι πάνω από το δικαστήριο» δήλωσε ο αδερφός του

Επιβεβαιώνεται η είδηση της σύλληψης του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη, παρά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του, με τον αδερφό του Σέρβου τενίστα να κάνει λόγο για απόφαση του υπουργού Εσωτερικών.

Με δήλωση του στο τηλεοπτικό δίκτυο της Σερβίας, TV Prva, ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τη νέα ανατροπή στην υπόθεση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του “Νόλε” τόνισε τα εξής: «Άυπνες νύχτες για όλη την οικογένεια. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές, ο Νόβακ έδειξε πόσο επίμονος είναι και πόσο πιστεύει στα ιδανικά του και ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και πάλεψε όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά για όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα σύστημα στην Αυστραλία που πήρε μια απόφαση και δεν υπήρχε λόγος για άλλη απόφαση, τώρα όμως έχουμε πληροφορίες ότι προφανώς ο Υπουργός Εσωτερικών είναι πάνω από το δικαστήριο.

Όλα αυτά είναι πολιτική. Είμαστε συνδεμένοι σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θέλουν να το φυλακίσουν. Ο Νόβακ βρίσκεται με τους δικηγόρους του στους χώρους όπου έγινε η δίκη και αυτή τη στιγμή εξετάζει τις επιλογές του. Αυτή ήταν μια μεγάλη ήττα για τις αυστραλιανές αρχές και τους είναι δύσκολο να την αντέξουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.