ΝΠΣ Βόλος: Αυλαία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Με τον Ατρόμητο Αθηνών εκτός έδρας κλείνει τις φετινές του επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο ΝΠΣ Βόλος, με το παιχνίδι να διεξάγεται αύριο Σάββατο 15 Μαΐου, στις 19:30, και τον Κώστα Μπράτσο να δοκιμάζει παίκτες στο πλαίσιο και του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη όπως αναφέρεται, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος έχει προχωρήσει σε επαφές μεταγραφικού ενδιαφέροντος, ενώ από εκεί και πέρα κάποιοι ήδη έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους ενώ άλλοι αναμένεται ν’ αποτελέσουν παρελθόν.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε και η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα διαθέσιμοι για το παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Κρητικός, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Μπαριέντος, Περέα, Μπαρτόλο, Σάντσες, Λογαράς, Τέκιο και Μπουένο.

Από εκεί και πέρα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε και το διαιτητικό σχήμα που θα διευθύνει το παιχνίδι. Έτσι, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης της Ένωσης Ημαθίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης της Ένωσης Ηρακλείου.

Πρόστιμο για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Την ίδια στιγμή, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο τιμώρησε την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος με πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ, για τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.