ΝΠΣ Βόλος: Παρελθόν Μυστακίδης και Ατιάτ

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει για όλες τις ομάδες, και οι κινήσεις έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται για τις αλλαγές στο ρόστερ. Έτσι, και ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται να αλλάξει σύνθεση ενόψει του Ιανουαρίου, κάτι που περιλαμβάνει και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.

Έτσι μετά τον Ηλιόπουλο, παρελθόν αποτελούν δύο ακόμη παίκτες από το δυναμικό της ομάδας. Μυστακίδης και Ατιάτ φαίνεται ότι δεν ικανοποίησαν, οπότε η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε τη λύση των συμβολαίων τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Μυστακίδη και Γιάγια Ατιάτ Αλλάχ, τους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει συγκεκριμένους παίκτες που θα ήθελαν να τους έχουν στις τάξεις της. Παρά την προσπάθεια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ήδη επαφές έχουν γίνει ώστε ο ΝΠΣ Βόλος να ενισχυθεί και να είναι σε θέση να διεκδικήσει καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.