ΝΠΣ Βόλος: Περιμένει τον Φεράντο

Η περιπέτεια υγείας του Χουάν Φεράντο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος να μην βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Ισπανός προπονητής νοσηλεύεται από χθες Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ένα πρόβλημα που προέκυψε με το μάτι του. Ήδη έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να καθοριστεί από εκεί και πέρα η απαραίτητη θεραπεία. Οπότε με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Χουάν Φεράντο θα καθοδηγήσει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Αγωνιστικά η ομάδα πάντως είναι έτοιμη και δεν καταγράφονται απουσίες, οπότε ο ΝΠΣ Βόλος αναμένεται να είναι πλήρης απέναντι στον Πανιώνιο. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύντομα αναμένονται εξελίξεις για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Αύριο η απολογία
Όπως έγινε γνωστό εξάλλου η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος κλήθηκε σε απολογία το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με βάση την έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Η απολογία της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.