ΝΠΣ Βόλος: Προσοχή μέχρι τέλους

Με τον Στέφανο Ξηρόφωτο πλέον να βρίσκεται στην τεχνική του ηγεσία, ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται τόσο για την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή, όσο και για τη διαδικασία των πλέι άουτ, όπου καλείται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός για να μην πέσι θύμα εκπλήξεων και ανατροπών.

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν ικανοποίησε με τα αποτελέσματα που πήρε η ομάδα και που έμεινε εκτός πλέι οφ, οπότε αποφασίστηκε από τη διοίκηση η αντικατάστασή του, με τον Στέφανο Ξηρόφωτο να αναλαμβάνει καθήκοντα, λίγες μόλις ημέρες μετά την τοποθέτησή ττου στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας. Άλλωστε ο Στ. Ξηρόφωτος ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ (0-0), επισημαίνοντας ότι στα πλέι άουτ και στο ποδόσφαιρο γενικά όλα μπορεί να συμβούν έστω και αν υπάρχει βαθμολογική διαφορά ασφαλείας, οπότε και θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί.
Για τον αγώνα με τον παναθηναϊκό εκτός αποστολής αναμένεται να είναι ο τιμωρημένος Μάντζης μετά την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, καθώς και ο Τσίκα που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπως και ο τραυματίας Οικονόμου.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κολοβού. Ο έμπειρος επιθετικός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο. Εξιτήριο αναμενόταν να πάρει χθες και η περίοδος απουσίας του υπολογίζεται στις 3 με 4 εβδομάδες. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Αγιούμπ, που ταλαιπωρείται από φλεβική θρόμβωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.