ΝΠΣ Βόλος: Πρώτα ο ΠΑΟΚ και μετά το κύπελλο

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινείται την τρέχουσα εβδομάδα ο ΝΠΣ Βόλος, με το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (17/10) να ξεκαθαρίζει πιθανότατα το ποιος θα μείνει στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Super League.

Mε τον ΠΑΟΚ να είναι σαφώς το φαβορί, ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να κάνει την υπέρβαση στη Θεσσαλονίκη, και τον προπονητή των «κυανέρυθρων» Γκιγέρμο Αμπασκάλ να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Νίνη και Κότνικ για να δει αν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Κυριακής με ώρα έναρξης τις 16:00. Η καλή εμφάνιση και η διεκδίκηση έστω βαθμού πάντως μοιάζει να είναι ο στόχος του ΝΠΣ Βόλος απέναντι στον ΠΑΟΚ, και αφήνει για τη συνέχεια το κύπελλο, με τους «κυανέρυθρους» να συμμετέχουν στην κλήρωση για την Ε’ φάση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολη φαίνεται πλέον η συμμετοχή των Σίντκλεϊ και Κρέσπο στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος ο ΝΠΣ Βόλος μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, αλλά στο κύπελλο απέναντι στον Πανσερραϊκό της Super League 2 είναι το φαβορί για την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο ΝΠΣ Βόλος απέφυγε τα δύσκολα από τη στιγμή που δεν κληρώθηκε με ομάδα της Super League, οπότε οι πιθανότητες βάσει ρόστερ είναι με το μέρος του. Ωστόσο το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα του Πανσερραϊκού, μιας και προέρχεται από μικρότερη κατηγορία.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.