ΝΠΣ Βόλος: Συγκέντρωση ενόψει ΑΕΚ

Aπόλυτα αφοσιωμένοι στην προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης παραμένουν οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς, και με τον Άνχελ Λόπεθ να ζητά σε καθημερινή βάση ολοένα και περισσότερα από τους παίκτες του, έχοντας μπροστά τους έναν δύσκολο αντίπαλο.

Έναν αντίπαλο που έχει ανεβασμένη την ψυχολογία από την ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Ολυμπιακό, αλλά και που και αυτός θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.  Βέβαια και ο ΝΠΣ Βόλος έχει ανάγκη από βαθμούς, γιατί μπορεί να έχει πάρει σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια οριακά βαθμούς από ισοπαλίες, με τέρματα στα τελευταία λεπτά, αλλά έχει μέχρι στιγμής πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 17 Οκτωβρίου όταν με ανατροπή είχε επικρατεί σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Σίγουρα η εικόνα που έχει παρουσιάσει από τότε η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ δεν είναιη καλύτερη δυνατή σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή, έστω και αν ο ΝΠΣ Βόλος αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση της κατάταξης, με 15 βαθμούς, όσους έχει και ο έβδομος ΟΦΗ που υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας  απέναντι στην ΑΕΚ πάντως θ’ αρχίσει στις 19:30 και ο Άνχελ Λόπεθ αρχίζει να υπολογίζει σιγά σιγά στις υπηρεσίες του Τέκιο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ενώ εκτός μάχης παραμένει ακόμη ο Τσοκάνης. Από την άλλη αναμένεταιι να είναι διαθέσιμοι και οι Φεράρι και Μπαριέντος, με τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει επίσης τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό πρόβλημα με κάρτες δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κολόμπο να εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστής που έχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.