ΝΠΣ Βόλος: Συγκέντρωση στα αγωνιστικά…

Τα γραφόμενα τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αλλαγές σ’ αυτό όσον αφορά τον ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο ο Άνχελ Λόπεθ προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αφού οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και δύσκολες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν θέλει να χάσουν την προσήλωσή τους στην προετοιμασία.

Όπως αναφέραμε και χθες, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά «βαρύ», με τον ΝΠΣ Βόλος να έχει να δώσει σε σύνολο 14 ημερών συνολικά πέντε παιχνίδια, κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δημιουργεί πολλές απαιτήσεις για τους παίκτες του «κυανέρυθρου» συνόλου. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 17/01, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται για τη 17η αγωνιστική της Super League τη Λαμία, ενώ την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου φιλοξενεί τον ΟΦΗ για τη διοργάνωση του κύπελλου.  Στη συνέχεια και πάλι για το πρωτάθλημα, την Κυριακή 24/01 δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική (19η), την Τετάρτη 27/01, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.  Από εκεί και πέρα, στις 30 Ιανουαρίου ο Άνχελ Λόπεθ θα κληθεί να παρατάξει τους παίκτες του απέναντι στην ΑΕΛ και στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός μετράει ήδη επιστροφές. Μπαριέντος και Μπαρτόλο εξέτισαν τις ποινές που είχαν λόγω καρτών, αλλά το πιο ευχάριστο για τον προπονητή του ΝΠΣ Βόλος είναι ότι Τέκιο, Τσοκάνης και Κρητικός, τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονταν μέχρι πρότινος στο ιατρικό δελτίο, προπονούνται κανονικά και καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Εφόσον είναι έτοιμοι σε καλό βαθμό και παραστεί ανάγκη, δεν αποκλείεται σύντομα να συμπεριληφθούν στις αποστολές των επόμενων αγώνων του ΝΠΣ Βόλος.

Τέλος, όσον αφορά τα διοικητικά, όπως αναφέρεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων συνεχίζεται, με τους εκπροσώπους του fund που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών του ΝΠΣ Βόλος να βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες επί ελληνικού εδάφους, και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.