ΝΠΣ Βόλος: Συμφωνία με τον εξτρέμ Φερνάντεθ και τον Οικονομόπουλο του ΠΑΣ Γιάννινα

Έρχονται στον Βόλο μεθαύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου

Έχουν σηκώσει μανίκια στον ΝΠΣ Βόλο προκειμένου να καταφέρουν να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μόλις χθες έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή Οσβάλντ Τανσό, ενώ σήμερα νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία με τον Ισπανό εξτρέμ της Κορνεγιά (ομάδα της τρίτης κατηγορίας), Βίκτορ Φερνάντεθ, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Αντώνη Οικονομόπουλου που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι «κυανέρυθροι» φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει και με τον 24χρονο δεξιό μπακ Αντώνη Οικονομόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Οικονομόπουλος μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο, αλλά και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια έπαιξε και σε Σπάρτη και Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Οικονομόπουλος, όπως και ο Φερνάντεθ, αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο τη Δευτέρα (6/6) για να περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κυανέρυθρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.