ΝΠΣ Βόλος: «Θα βάλουμε διόδια στην είσοδο της πόλης για τον Κούγια»

Επικαλούμενη τελευταίες δηλώσεις του Αλέκου Κούγια,η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, και ενώ πλησιάζει την ερχόμενη Κυριακή το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που κρίνει αν κάποια από τις δύο ομάδες θα πλασαριστεί στην εξάδα και στα πλέι οφ.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ο Αλέξης Κούγιας: «Για πολλοστή φόρα δείχνοντας εμμονή αναφέρθηκε στην ομάδα μας χωρίς κανέναν λόγο, τον καλούμε να μην ασχολείται με τον Βόλο». Αυτό αναφέρει ο ΝΠΣ Βόλος ενώ συμπληρώνει ότι θα… βάλει διόδια στην πόλη του Βόλου! «Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε κατά πρώτον να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και κατά δεύτερον να δημιουργήσουμε διόδια έξω από το Βόλο για να μην του επιτρέπουμε την είσοδό του στην πόλη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Με ποια δικαιοδοσία η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος θέλει να… βάλει διόδια σε μία πόλη είναι ένα καλό ερώτημα βέβαια, όπως και το αν γνωρίζουν τα μέλη της ΠΑΕ ότι υπάρχουν διόδια ανάμεσα στους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας και συγκεκριμένα στο ύψος του Μοσχοχωρίου, με τη διέλευση μάλιστα να κοστίζει και 4 ευρώ…

Δείτε την αναφορά του Αλέξη Κούγια στον ΝΠΣ Βόλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.