ΝΠΣ Βόλος: «Βλέπεται» μέσω διαδικτύου μετά το διαφαινόμενο αδιέξοδο με τα τηλεοπτικά

Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή όταν δεν τα βρήκε με τη NOVA για το αντίτιμο μετάδοσης των αγώνων του με το «PAOK TV», ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται ότι ακολουθεί καθώς το τοπίο για τα τηλεοπτικά συμβόλαια παραμένει θολό και είναι μία από τις Επτά ΠΑΕ που ανέφεραν ότι δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστεί τηλεοπτική στέγη. Έτσι λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο το «Volos TV», το διαδικτυακό κανάλι που «στήνει» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη και προβολή των αγώνων του για τη νέα χρονιά, εκτός αν αλλάξει κάτι σημαντικά στο πέρασμα των ημερών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η πρεμιέρα για το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., με τη streaming μετάδοση του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο και με κόστος 1,99 ευρώ.

Η διοίκηση μάλιστα υποστηρίζει ότι έτσι: «Αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.