Ντα Κόστα παρόντος η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Προσωρινή ήταν η ανησυχία για τον Φιλίπε ντα Κόστα στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Πορτογάλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης μετά την απουσία του λόγω ίωσης τη Δευτέρα. Έτσι θα είναι έτοιμος να καταγράψει τη δεύτερη συμμετοχή του την Κυριακή, αν γίνει κανονικά η 9η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο προετοιμάζονται χωρίς … δεύτερες σκέψεις για τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, με την έννοια ότι είτε γίνει είτε δε γίνει η αναμέτρηση, κάνουν αυτό που πρέπει, για να είναι έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά και τακτικά για έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, αφού οι Αρτινοί είναι οι μόνοι αήττητοι στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έχουν την καλύτερη άμυνα με ένα γκολ παθητικό. Αυτό το δέχθηκαν από τον Πιερικό στην Κατερίνη την περασμένη αγωνιστική μετά από ένα φοβερό σερί επτά αγώνων που δεν είχε παραβιαστεί η εστία τους.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ξέρει ότι, αν δεήσουν οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και δώσουν το ΟΚ, για να γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα, δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Ζώνα, αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μπορεί να πηγαίνει συνεχώς καλύτερα, αλλά υπολογίζεται να είναι 100% έτοιμος την άλλη βδομάδα, που εκτιμάται ότι θα μπορεί να ακολουθεί στον απόλυτο βαθμό το προπονητικό πρόγραμμα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν έχουμε παράταση δηλαδή της αναστολής, μπορεί ο Ζώνας να δηλώσει παρών για το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Όπως και να ‘χει όλα δείχνουν ότι το «παίζουμε-δεν παίζουμε» θα λάβει τέλος την Τετάρτη και μαζί και η αγωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως και όλων των ομάδων βέβαια, κα θα μπορούν πλέον να γνωρίζουν αν θα έχουν επίσημο ματς ή θα πρέπει να δώσουν ένα ακόμη φιλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.