Νταβέλης στα 60α γενέθλια της ΑΕΛ: “Άνοδος τη νέα σεζόν ή παραδίδω την ομάδα στον Δήμο”

Βραδιά γενεθλίων ήταν η χθεσινή μέρα (17/5) για την ΑΕΛ. Η θεσσαλική ομάδα με μια λαμπρή εκδήλωση γιόρτασε τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή της στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και σε μία κατάμεστη αίθουσα. Ήταν η πρώτη εκδήλωση σε μία σειρά δράσεων που ετοιμάζει η ΠΑΕ και κορυφαία στιγμή ήταν η εμφάνιση των τριών τροπαίων, του πρωταθλήματος 1988 και των Κυπέλλων του 1985 και του 2007.

Ομιλητές ήταν ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Νταβέλης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Λάμπρος Ιωακείμ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυµος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δηµήτρης Κουρέτας και ο δήµαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαµάκος, στους οποίους και δόθηκε η φανέλα της οµάδας. Βραβεύτηκε ακόμα ο Βάκης Γιαννούλης, η φωνή του ύμνου της ΑΕΛ (το βραβείο παρέλαβε η ανιψιά του) και ο συνθέτης Γιάννης Τσανακάς στο πρόσωπο του γιου του, Άρη.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης δεσμεύτηκε ότι η ΑΕΛ θ’ ανέβει κατηγορία φέτος και ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Η πρώτη μου δέσμευση είναι ότι η ομάδα αγωνιστικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά, θα αλλάξει και θα εξυγιανθεί πλήρως. Θα απομακρύνουμε ό,τι σάπιο και περιττό υπάρχει και θα κρατήσουμε μόνο τα σημαντικά. Η δεύτερή μου δέσμευση ως πρόεδρος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι ότι η ΑΕΛ φέτος θα ανεβεί κατηγορία. Εάν η φετινή μας προσπάθεια δεν στεφθεί με επιτυχία, ο επόμενος διαχειριστής της ομάδας, χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ, θα είναι ο Δήμος Λαρισαίων. Εφόσον πετύχουμε, θα συνεχίσουμε!

Όσοι λοιπόν από εσάς δεν θα θέλουν να με θυμούνται σαν έναν ακόμη πρόεδρο της βασίλισσας του θεσσαλικού κάμπου, είμαι βέβαιος ότι θα με θυμούνται ως εκείνον που δεν επέτρεψε την επανάληψη της θλιβερής ιστορίας. Η συμμετοχή είτε στο μετοχικό κεφάλαιο είτε στην οικονομική διαχείριση είναι απολύτως επιθυμητή για οποιονδήποτε συμπολίτη μου και θα δώσει μάλιστα πολύτιμες ανάσες. Ακόμη και για οποιονδήποτε ξένο επενδυτή επιθυμεί, η πόρτα για να συνδράμει στην προσπάθεια είναι ανοικτή, εφόσον όμως αποδεχθεί ότι πλειοψηφία και ο πρώτος λόγος θα είναι πάντα στα χέρια της Λάρισας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.