Ντεμπούτο για τρεις, πρώτη φορά φέτος βασικός ο Ματθαίου

Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της Νίκης με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου ήταν ότι κάθε ενέργεια των κυανόλευκων πιτσιρικάδων, στους οποίους δόθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ευκαιρίες, χειροκροτούνταν με θέρμη από την κερκίδα, που αδιαφόρησε για το αποτέλεσμα και το πρώτο μέλημα των φιλάθλων ήταν να θαυμάσουν το μέλλον της ομάδας και να τους ενθαρρύνουν για τη συνέχεια.

Ο Ράπτης όντας βασικός καθώς και οι Βουρδάκης, Χουζούρης ως αλλαγή έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ματθαίου έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ως βασικός.

Ο ούτε 17 ετών Βαγγέλης Ράπτης είχε θετικές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ στο γκολ που δέχτηκε ενδεχομένως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα, αν και τον άφησε εκτεθειμένο η άμυνά του, ωστόσο όλα είναι … ψιλά γράμματα μπροστά σ’ αυτά που κερδίζει η Νίκη, ρίχνοντας σε τόσα μικρή ηλικία στα βαθιά τα νιάτα της.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άγγελο Ματθαίου, που έκανε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός φέτος, ενώ είχε και άλλες τρεις συμμετοχές ως αλλαγή προς το τέλος στους αγώνες με Πιερικό, και εντός και εκτός, και με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Η κυριακάτικη ήταν η δεύτερη φορά για τον 18χρονο επιθετικό στη Γ’ Εθνική που έπαιξε ως βασικός, αφού είχε ξεκινήσει και στο περσινό παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα. Συνολικά πλέον έχει εννιά συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία μαζί με την περσινή χρονιά. Μάλιστα ο μικρός ήταν στις φάσεις και έφτασε μία ανάσα από το πρώτο του γκολ μετά από πάσα πάρε-βάλε του Γαρυφαλλόπουλου στο 60′ του αγώνα.

Και ο Σταύρος Βουρδάκης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη Νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τις έξι, αφού είχε και πέρσι στη Γ’ άλλες πέντε με τον Πύρασο.

Σ’ ό,τι αφορά τον Τάσο Χουζούρη, έκανε κι αυτός την παρθενική του επίσημη συμμετοχή με τα κυανόλευκα, έστω και ως αλλαγή του Νικλητσιώτη, που δεν έδειξε μεγάλη όρεξη, στο 90’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.